Tuesday, August 4, 2015

Projek Makeover Sofa Lama.

Jam dah pukul  10.15 malam.
Adam ngan abah nyer tak balik lagi ni.
Besok sekolah. Haih~

Haku ni malas nak bebel panjang-panjang.
Tak bebel pun laki aku suka nau -nau lepak malam-malam.
Tak macam dulu. Suka duk kat rumah.
Kekadang tu im wish semua geng dia kat sini pindah tempat lain.
 
Hari ni aku buat projek best.
Jupe kat  Facebook org share.
Kebetulan haku memang nak clearkan closet Adam ngan Ainna.
Banyak dah baju tak muat.
Closet pulak makin penuh.

Makanya tadi bermulanya projek make over sofa kiteorang,
Baju-baju lama tuh sumbat dalam kusyen yang lembik tuh.
Aku sumbat-sumbat je and then bagi keras sket.
Walaaa.....memang puas hati lah. Dah tak rasa besi bila duduk.
Kusyen pun nampak kemas sket bila susun. Kalau tak nampak lembik aje
Next, kena cari sarung baru untuk sofa ni. Ermm~

#Gambar takde malas nak capture. Korang bayangkan aje camne haku buat erkk

 

Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment