Thursday, August 6, 2015

Dunia kita sekarang.

Anak bujang aku demam hari ni. Sebenarnya dia memang jarang deman. Sama macam abah dia. Jarang sakit. Jadi, bila tetiba demam aku memang risau lah~.

Amik EL 3 hari berturut turut termasuk hari ni. Bawak Adam ngan Ainna ke klinik Mediveron. Ainna selesema ngan batuk since Isnin tapi tak baik-baik jugak. Sekali lah ambik ubat untuk dia tadi.

Bagi ubat nasi lemak.
Settled. Senyap je dalam bilik dia main Tab.

Tadi,  tengah dok scroll news feed kat Facebook terbaca berita ni.



 Nauzubillah~Apa nak jadi dengan masyarakat sekarang ni? Soklan dia pun dah cukup menyeramkan. Sejak tadika ada yang dah berzina? Wadehell~~

Teringat kat anak-anak aku ni. Ya Allah~ Jauhkanlah mereka dari perkara2 yang kau mungkari.
Aminn...



Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment