Thursday, May 14, 2015

Long Hibernate!~

 

Salam u olss~!

Bangun pagi ni berlambak pulak mesej kat Wsap Group Opis. Selalu senyap sunyik aje. Aku selalu berdebar bila ada mesej kat Wsap Group ni. I just dont like surprise . Rasa macam nak leave group tapii…kang orang kata aku tak supportive. Hadeihh..banyak nau dilemma ko Linda.

Check-check rupanya member opis sibuk dok wish besday Boss~! Arghh…mereka ni ihklas ke hipokrit sebenarnya. Even aku pun berkira-kira nak wish besday kat Anep. Haih~ tapi mengenangkan sahabat lama , aku wish jugaklah~ Aku je yang sabar lagi ngan peel ko kan!

Okaylah, habis situ. Malas nak citer pasal Bos Anep lagi. Bila teringat pasal keje otomatik perassan tak best akak muncul. Nampak sangat aku dah tak hepi ngan keje aku sekarang. Stay pun sebab terpaksa, Uwaa…

Lagi 4 hari habislah Block Leave aku, Uhuk uhuk uhuk~. Berat hatilah nak balik opis. Takde semangat langsung. Camne? Camne? . Cuti aku ni rasa ada 5 hari kot lagi. Lepas ni takleh nak selalu EL kalau malas. Haha. Cuti nak simpan pulak untuk bulan 12 nak pi Penang. Tak sabar dowh~

Biasa kalau cuti panjang mesti orang tanya pergi mana? Apa diaorang ingat asal cuti panjang je kena berjalan ke? Aku nak berjalan pun susah sebab laki aku takde cuti panjang macam ni. Tengah menaip tetiba rasa stress. Haih!! Memang biasa kalau cuti panjang aku duk rumah. Rasa macam membazir aje cuti kan? Tapi nak buat macam mana, date yang lain dah tak boleh ambil. Berebut dengan kelej lain. Aku beralah lah lagi pun aku takde plan pun. So, amiklah kesempatan BL ni ko rehat je kat rumah tak buat apa. Sebelum cuti, banyak nau plan tapi nan hadi gak! Arghh..stressss diri sendiri. 

P/S: Baru on balik akaun Astro selepas berbulan tak bayar. Cibai lu Astro!~Dah tak jadi nak tutup akaun Astro.

No comments:

Post a Comment