Sunday, April 12, 2015

Looking for mood?

 

Kekadang tu kalau aku nak cari mood untuk menaip d blog aku suka p baca blog blogger –blogger yang best dulu. Tadi baru baca blog Diana shak. Ambo ggih sungguh dia menaip panjang-panjang kan? Kalau aku kena ikut moodlah..Kalau tak mood tengah rajin banyaklah sikit aku stor..kalau nak kena mood tengah malas Nauuzubillah..secoet pun belum tentu.

Pas baca blog Diana shak datang mood rajin gila khnzir nak menaip. Konon dah dapat inspras lah kan. Pastu, aku terpkr, agak-agak Diana menap tengok keyboard ke idak ? Aku selalu amazed dengan orang yang panda menap nih. Macam pro gler kot! Aku ni tak panda. Menaip pun mata tengok keyboard lagi. Tap laju gak arr sebab kat ops memang kena selalu menaip. Tap haruslah kalau dah nama keje bank. Menap nombr tu yang palng aku terer. Hahaha.

Buat calculation tayah tengok keyboard. Tap kalau laptop FAILED. Pasal kedudukan nombor berbeza dari laptop.

Sekarang ni aku  pkir tak elok kot kalau nak car mood dengan baca blog orang lan dulu. Sebab senang terpengaruh dengan cara penulisan mereka. Contoh macam sekarang aku nak tuls panjang-panjang macam Dana tapi keyboard aku dalam keadaan yang agak jahanam. Huruf  “i” dia tak sentitf. Kena tekan lama-lama baru keluar hurufnya. Stress aku. Aku dah lah jenis kalau nak buat sesuatu benda make sure segala benda yang dperlukan wajib ada. Kalau tidak…mood memang ke laut. Buat-buat juga tapi takdelah with passion sangat. Ewahhh..

Nak antar repair takut lambat pulak siapnya. Nak beli extension keyboard ke? Laptop aku ni jenih hok yang palng ,urah sekalik. USB cable ada dua aje. Satu paka untuk mouse. Satu paka untuk extension USB cable yang lain. Ermmm…pkirlah lagi kan? Hik hk hk

Kekadang tu mood aku tetiba ke laut. Awal-awal je rajin..sampa tengah dah rasa malas. tu yang kekadang entry macam tergesa-gesa . Pasan takkkk? Heh!

Sekarang nak tanya korang semua? Korang ada mood tak baca entry aku tanpa huruf I ni? Muahahahaha

Sekan,

Yang macho dan cun>>> Puan Suelynnda( bukan nama sebenar)

No comments:

Post a Comment