Saturday, January 3, 2015

Welcoming 2015

Nak sambut tahun baru pun macam lesu.
Duk diam di rumah sahaja.
Orang lain mungkin bawak anak2 pi jalan tapi kita bawak round dalam rumah aja.

Tahun lepas banyak musibah yang jadi. Kapal terbang hilang,banjir besar, minyak naik dah macam -macam.

Nak soping pun takde mood sangat sebab teringat mangsa banjir di Kelantan. Aku cuma boleh berdoa dan sedeqah aje yang boleh. Kalau ada peluang dah tentu ajak geng join jadi sukarelawan pi bantu Kelantan.

Itu cerita mereka. Cerita aku pun tak banyak bezanya.

Karier makin menurun. Tahun 2014 banyak bazirkan masa aje. Tak ada peningkatan. Tahun ni mesti planning betul2x...

No comments:

Post a Comment