Monday, April 7, 2014

Weekend yang bosan.

 

SALAM..

Ermm..bagaimana nak mula. Lama menyepi.

Dah masuk bulan April dan baru nak buat entri kedua? Apakah? Hahaha. Well, aku sekarang sedang bercuti selama 10 hari. Tahun ni ambil awal sikit. Biasanya aku ambil tengah-tengah tahun tetapi disebabkan tahun ada plan nak pergi Kelantan maka kita BLOCK LEAVE lah terus.

Keje sekarang okay aje. Malas nak citer benda yang lepas walaupun banyak yang berlaku. Sepatutnya blog ni citer pasal aku dan famili kan? Meh nak citer pasal anak-anak yang makin membuas itew.

2014-04-06 20.29.012014-04-06 20.29.01 - Copy2014-04-06 20.28.482014-04-06 20.28.392014-04-06 20.28.352014-04-06 20.28.31

Ahad lepas tak kemana-mana. Lepak di rumah dengan anak-anak. Ni tengah layan Adam Nuqman main Pillow Fight! Budak lelaki kan dia suka main yang ganas-ganas sket. Patutnya kenalah main dengan Abah dia..dah Abah dia kepenatan sebab buat kerja charitylah sangat tuh.Makanya biar aku lah melayan mereka .

No comments:

Post a Comment