Monday, April 21, 2014

Lawak ke der?

 

Salam.

Sejak kematian Karpal Singh minggu lepas, tetiba sorang mamat ni jadi femes lak.! Pages ni dapat beribu likes  sejak dia update status mcm di bawah.

Aku pun salah sorang follower beliau. Beliau bukan lah retis tapi mungkin sebab status yang kelakar buat dia ramai follower. Pages dia lebih kelakar dari pages Jep Sepah, Jambu mahupun Shiro. Satu lagi blogger yang aku rasa kelakar ayat-ayat dia adalah Makcik Rehan. Sangat kelakar! Buat promo pun guna ayat kelakar.

Agak-agak kalau aku buat promo ala-ala raja lawak ni ramai tak follower aku. Ermm..menarik bukan? Tapiii…bukan senang weh nak buat lawak lagi-lagi kalau tentang supplement.

 

10177455_1498807687007199_8697546311916902746_n

Jom follow mamat ni cepat2. Bagi dia femes dari Jep Sepahtu.

No comments:

Post a Comment