Sunday, December 29, 2013

Adam Nuqman yang setia.

 

Adam Nuqman ni jenis setia rupanya. Buktinya?

1497891_634765853235716_308085149_o

Jaket ferrari merah tu entah berapa kali basuh dalam seminggu. Baru je bergantung dalam almari tak sampai 24 jam dah dipakai Adam. Suar jeans tu pun sama. Nak disorok takut lama-lama dah tak muat pulak. Tengah dia boleh pakai tu balun ajelah Adam oiii..

Jaket merah beli kat opis je. RM60 Sehelai. Akak tu ada bagi biz card tapi aku dah terbuang . Uhuk uhuk. Baru pakai kepala zip logo ferrari dah hilang dah. Sayang btul.. Ingatkan tercabut dalam mesin basuh tapi Abah dia kata takde. Kot ada yang cabut agaknya. Uhuk uhuk.

Seluar jeans tu aku beli masa raya. Sekarang jenis seluar skinny-skinny erkk. Susah kot nak cari yang design plain nyer. Seb baik Adam suka pakai. Dok lah cakap suar macam Atam dia. Hehe.

Adam ni kalau dah suka, yang itu aje lah yang dia cari. Itulah tanda-tanda orang yang setia. Alhamdullilah, ikut peel ibu dan abah yang setia pada yang satu. Aminnn..

1529741_634761239902844_146700704_o

No comments:

Post a Comment