Sunday, June 30, 2013

Saya buat Giveaway!!



Bismillahhirrahmanirrahim..
2013 giveawaya
Berdebar sekarang ni. Buat julung kalinya saya nak buat giveaway untuk kawan-kawan semua. Dah lama niat nak buat Giveaway tapi asyik tertangguh. Sudi-sudikanlah menyertai dan share bersama kawan-kawan ye. 
Syarat-syaratnya mudah sangat.
Terbuka kepada semua dan warganegara Malaysia.  Para peseta layak sertai sekali sahaja.
Untuk Blogger
  1. Follow blog TeratakVitamin .
  2. LIKE  page TeratakVitamin dan Little Flower.
  3. Buat simple entry bertajuk ‘ Simple Giveaway by Suelynnda & TeratakVitamin’ .Letak gambar sahaja pun cukup.Tak perlu karang ayat bunga-bunga bagai.
  4. Copy gambar dan backlinkkan ke entry ini .
  5. Tinggalkan link di kotak komen .
  6. Shiapppp…
untuk yg takde Blog.
  1. Follow blog TeratakVitamin .
  2. LIKE  page TeratakVitamin dan Little Flower.
  3. SHARE banner diatas di wall FB anda dan comment ‘Saya sudah sertainya. Anda?’
  4. Sila PUBLIC kan banner di atas di wall FB anda , klu privacy tak dapat nak detect siapa yg share yer.
  5. Shiappp…
Kalau blog ada, facebook pun ada pilih jerlah salah satu cara di atas yer. Eh..lupa lak nak bitaw pasal hadiah dan cara pilih pemenangnya.
Pemenang akan ditentukan secara cabutan bertuah. Segala keputusan adalah muktamad melainkan ada yang tidak menuntut hadiah maka cabutan akan di buat semula.
Tarikh tutup giveaway sehingga diberitahu kelak.
Dan yang paling best adalah pasal hadiah kannnn..Ada 3 hadiah disertakan untuk 3 pemenang!!.
milk
Little Flower Milk Bottle | Size 7cm(H)x7cm(W)| 2 pemenang

chew vit c full
1 botol Shaklee Chewable Vita-C 100mg | 1 pemenang

29 comments:

  1. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  2. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  3. anis join :)

    http://anisfarhoney.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  4. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  5. Salam.. Nad join ye..

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  6. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html Joined ~~ ^^

    ReplyDelete
  7. salam, nak join:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  8. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda-teratak.html

    ReplyDelete
  9. Salam. T.kasih jemput. Kalau sempat saya join. Apa pun saya dah like keduanya. Good luck!

    ReplyDelete
  10. salam...sy join...

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  11. Sy join

    http://lalazarryn.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  12. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  13. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  14. Bestnye klu dapat vit c chewable tu...
    Dah la stok vit c release masih tak der stok shingga skrg,,
    Tp yg bestnya tak dapat join....vlog tak aktif,,,,fb tak der..huhu..


    Klu tak nk ssgt..vit c tu..

    ReplyDelete
  15. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  16. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  17. saya join!

    http://my-adam.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  18. saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  19. join

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  20. join :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  21. dpt shaklee tu best tul hahaha
    inshaallah lau x lupa nak join
    gudluck ols

    ReplyDelete
  22. http://www.cikfie.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  23. salam. join :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/06/simple-giveaay-by-suelynnda-and-teratak.html

    ReplyDelete
  24. slm..sy join..

    http://imaneeda.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  25. Join ^^
    http://cowament.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete
  26. As salam
    Join

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-by-suelynnda.html

    ReplyDelete