Tuesday, June 11, 2013

My Baby Doll Ainna Najihah

 

Salam u ollss,

Pause jap from updating my blogshop ( www.teratakvitamin.com) . Idea tarak marik lagi nak karang post . Dahlah hutang pos banyak lagi tak terbayor. Hehe. Dah minggu kedua duduk di rumah. Rasa macam banyak masa yang dibazirkan. Im doing nothing you guysss and its feel s**k okayy!

Okay stop all the craps. Actually nak update pasal my little cheeky girl! Ainna Najihah. Dah setahun lebih tau! Makin banyak keletahnya yang buat kami tersengih macam kerang!

IMG_20130606_193340

Tak cenang kalau tengok aku tengah amik gambar! Kalau nak amik gambar kena senyap-senyap so that dia tak perasan. Ko ingat ibu ni paparazzi ke? Ibu takde skill nak amik gambar nak oii!!

IMG_20130527_192357

Yang ni tak ingat tengah buat apa. Kat tangan ada chipsmore. Ainna beza sket dengan Adam. Adam susah nak makan. Tapi Ainna, she lovess to eat!! dia suka biskut sebab bole pegang sendri. Apa yang aku atau Adam makan mesti dia sibuk jugak nak. Tak bagi kang mengamuk pulak. Tuh tengah tengok TV. Suka tengok dikir barat Karot Komedia tuh. Bila dengar dikir, badan dia bergoyang depan belakang pastu tepuk tangan. Ya Allah, comey sungguh!

IMG_20130526_210709

Sekarang nak masuk setahun 2 bulan. Aku target die berjalan lebih awal dari Adam tapi nampaknya sama kot macam Adam. Setahun 2 bulan baru bole berjalan. Tu tengah dok bertatih sambil pegang dinding. Sket-sket dan bole berjalan. 4-5 langkah jugak. Tak sabar nak tunggu Ainna berjalan.Ibu nak beli kasut raya…Weehu!

aina crop

Yang ni tengok! Kalau nangis tangan tutup mulut. Ya Allah, sweetnyer Ainna ni. Pandai lak dia cover mulut dia tuh. Geram nyer! Mintak2 tabiat tuh kekal sampai bebila sebab adik cute sangat tau!

No comments:

Post a Comment