Thursday, May 2, 2013

Cabaran kulit cantik dengan vitamin E

Salam...

Vitamin E ada sebotol kat rumah. Nak habiskan memang tak larat rasanya. Pastu tengok muka sendri kat dalam cermin. Kulit kusam,parut jerawat penuh lagi,blackhead,whitehead...aduss..byk problem rupanya muka aku ni.

Amik sebijik vitamin e shaklee and pecahkan pastu sapu seluruh muka. Vitamin e ni pekat jadi eloklah tambah sedikit bedak sejuk atau campur dalam ESP.

Sebabkan aku sayang pulak nak guna ESP makanya aku sapu sebijik terus. Kita maintain sehingga sebulan pastu tengok result mcm mana key!

Published with Blogger-droid v2.0.8

No comments:

Post a Comment