Tuesday, May 28, 2013

Besday Adam Nuqman


Salam u ollss..

Semalam hari jadi Adam Nuqman. Mak pak bizi ngalohkan menteghi sampai lupa nak belikan kan kek untuk anak soleh ni.



Jadinya untuk menebus rasa bersalah kat anak maka ibunya belikan sebijik kek Hello Kitty. Anak soleh sendiri yg pilih. Nampak je anak jantan i nakal tapi dalam hati ada girl2 okay..redho jelah beli kek Hello Kitty untuk Adam Nuqman.

Mughah je kek nyer. Beli kat Ekongsave. Rm25 sebijik.Jadilah dari aku beli kek memahai kat kedai kek beso tapi kek keras mcm batu. Kek 25 hengget ni beli kat kedai cenonet je. Tapi sedhap u olss..moist je kek dia.


Location : Jalan Bukit Hatamas, Bukit Hatamas, 43200 Cheras, Selangor,

No comments:

Post a Comment