Tuesday, January 1, 2013

Sambutan Tahun Baru 2013 Kami!!

 

Waaahh…tajuk macam gempak aje kan! Walhal bangun pagi pun kul 1 tgh hari! Mananya nak celebrate. Hahaha.

Balik opis dah sibuk layan anak-anak lebih-lebih lagi Ainna. kol 12 mlm baru bawak Ainna tido. Masa ni memang dah tak tertahan dah ngantuknya.

Kul 3 pgi kot terjaga sebab Ainna pun terjaga. Tengok2 si Adam baik punya layan kartun di TV. Abahnya dah tido. Akhir2 ini anak bujang aku memang sukaaa berjaga malam. Nasib baik belum sekolah lagi. Huhu

Kol 3 pagi melayan kan si Ainna dan Adam. Mata aku pun dah macam kena gam. Nasib baik jugak besok cuti kalau takkkk…menangis jugak lah di dalam hati. Uhuk uhuk!

Dekat2 pukul 6 jugaklah baru Ainna tido, that why lah kami anak-beranak bangun kul 1 tgh hari. Bangun-bangun je abah dah siap masak lunch ngan bubur Ainna. ^_____^. Thanks Abah!

Planning hari ni kami nak lepak kat rumah aje. sekali aku tengok Ainna berak keras. Kesian dari malam semalam dah. Menangis-nangis nak berak. Siap ada darah sikit. Aku terpaksa tarik najis dia kuar ngan tisu. Lpeas tuh baru nampak Ainna legaaa sikit. Hari tu terpaksa jugak bawak Ainna ke klinik sebab farmacist pun tak berani nak bagi ubat. Takkan dan biar aje kan! Pergi Klinik Seri Indah kat umah mama. Doctor bagi syrup lactose. Aku beli betik bagi Ainna makan petang tuh. She loves it! bertambah-tambah makan.

Erm…itulah serba ringkas kisah cuti new year kami. Hahahaha!

No comments:

Post a Comment