Monday, January 21, 2013

Gara-gara Aaron Aziz

 

SALAM.

Masa peknen kan Ainna Najihah aku memang syok-gila-bangat dengan Aaron Aziz. Pantang nampak Aaron Aziz kuar TV mata aku memang tak lepas. Sebijik macam orang angau! Open-mouthed smile.

Nasib baik tidak mengidam Aaron Aziz! Kalau tidakkkkkkk…jenuhlah abah dia nak bawak Aaron Aziz jumpa aku kan? Hahahaha. Masa peknen dulu tak konfem lagi jantina baby nih. Masih samar-samar gitu. Dalam hati memang harap baby girl sebab hormon gatal aku bukan main lagi. Hiksss.

Dan akhirnya lahir jugak baby girl. Dan sekarang aku rasa penbawakan masa peknen tuh dah terkena pada Ainna. Bole dia layan Adan dan Hawa tuh. Partner + geng aku masa Adam dan Hawa. Winking smile

711129_10151326355007290_2145981377_o

3 comments:

  1. hihihi... kalau ainna boy, mesti handsome mcm aaron =)

    ReplyDelete