Sunday, December 30, 2012

Super Star Ceria & Cucuk Ainna 6 bulan

 

Yup..yup..

imagesass

Aku ngaku aku layan Superstar siot! Tapi aku ngaku dalam belog ajelah! Nak ngaku depan kawan-kawan rasa malu sangat lak aiih! Huhu

Ini pun memula terpaksa layan sebab Adam Nuqman wajib bukak channel 611 setiap kali dibalik umah! Mula –mula paksa layan sampaikan ulangan dia pun aku layan tau!! Dah terpaksa layan lama-lama syok pulak tengok budak-budak nih menari. Hebat jugak derang nih! Aku minat Leeleesm tuh. Hari ni Final Superstar. Aku dah budget nak tunggu depan TV skali abah ajak cucuk Ainna lak! Klinik biasa kiteorang pergi adalah Klinik Sri Indah. Sebab apa masuk list feveret, sebabbbbb FREE! wakakakaka!

Pergi- pergi je ramai jugak orang dalam klinik. Seorang doktor aje yang bertugas hari Ahad? Apakah?? Patutlah ramai giler orang! Aku dah pasrah . Nampaknya kena layan siaran ulangan nampaknya. Tak kisah arr beb!!Anak comes first!!

Alang-alang cucuk Ainna check skali ngan Adam gitu. 2 in 1 senang kan? Adam ni selalu selesama. Mintak ubat selesema dengan doctor. Standby kot-kot kena selesema lagi. Sekarang kan musim hujannnn.

Dah siap segala urusan, terus arr shoot balik umah Mama. Lafi 1 jam nak habis! Sempat arr tengok Gemersik Tari ngan Leleesm dance! Dasat sungguh! Meremang bulu aku tengok bebudak nih dance.

Kemuncak nya juara adalah Gemersik Tari!! Well, they deserved it! Siapa sangka dari budak zapin derang boleh bawak macam-macam jenis dance. Improved sangat! Guru tari pulak Alam juara Showdown tuh. Maunya tak menang kan??

Owh, lupa nak update: Berat Ainna@ 7.5kilo Age: 8 bulan

images

imagesa

No comments:

Post a Comment