Saturday, December 8, 2012

Gossip Opis 1.

 

Salam.

Ermm…aku decide nak share entry tentang kerja aku di blog ni. Nanti bila dah tua boleh jugak aku baca semula dan ingat segala pahit getir aku bekerja di bidang banking ni.

Alhamdullilah, berkat kawan-kawan sepasukan seperti Anep dan Syam aku mendapat BEST STAFF OF THE MONTH for October. Unit aku juga secara automatik  mendapat first place pada bulan yang sama. Sebenarnya dulu untuk menang VM ni boleh dikatakan mustahil bagi unit kami. Tapi disebabkan strategi yang betul dari Team Leader merangkap manager aku, Anep berjaya membawa unit kami terus ke tempat pertama. Memang aku tabik spring dengan Anep. Dari Anep juga aku banyak belajar cara-cara to be a good leader and dia pun ada kata target untuk kami menjadi next leader .

Tapi, untuk sentiasa kekal di atas bukan senang. Mungkin ramai yang dengki dan akan terdengar mulut-mulut busuk yang mempertikaikan kemenangan unit kami. Biarlah..orang luar takkan paham apa yang pernah unit kami hadapi. Dan kini di bawah Anep, baru aku sedar yang bukan mustahil selagi kita tahu cara-caranya.

Baru-baru ni satu peristiwa yang tak best terjadi. Entahlahh..

nak sambung citer..tapi Ainna dok menangis lak..

kang sambung lagi yekk!!

No comments:

Post a Comment