Friday, November 30, 2012

Android Apps: Dolphin Browser & People Roulette

 

Dulu aku selalu pakai Opera Mobile aje tapi lepas bertukar ke Dolphin Browser yang ternyata lebih hebat terus aku uninstall Opera. Hahaha! Kacang lupakan kulit kannn..*libas remos.

images

Aku suka guna Dolphin sebab uploading nya ternyata lebih laju and user friendly gak! Bila ko nak exit akan appear satu dialog box tanya nak clear cache and history taak? And then, senang nak bookmark mana –mana page yang best . Pastu, dia boleh detect kalau kita nak lukis . tapi aku tak pernah cuba lak! Lebih selesa dengan old style. Huhu.

This apps totally recommend for Android User. ^__^

Next, Facebook Apps.

Hari tu adik laki bongso aku invite join Apps ni. Aku yang tengah boring pun accept lah! Pastu aku cubalah godek apps baru nih. Syiok ka tarak syiok. Rupanya video chat. Kena on laptop yang ada camera baru bole. Kalau android tak boleh errkk. Itu video call boleylah!.

Dah tu, tengah-tengah godek tuh tetiba…kuar gambar orang lelaki pakai sepender aje. Kamera dia lak direct ke an* dia. Opocot! Gelabah katak aku cari butang closed kat apps tuh. Tak jumpa terus aku tutup Facebook. Hahahaha. Aku cerita kat adik aku yang pandai sangat invite tuh! Menggelak kan aku je!

So, for kawan-kawan. aku tak rekomen korang pakai Apps ni. Even, ko leh chit chat dengan satu dunia tapi lebih banyak yang tak elok dari elok ye. Kalau sunyi pun, buatlah benda yang berpekdah sket. Tak gitu!!

 

index

1 comment:

  1. bahaya gak apps ni yer... xsenonoh lak rasa siap fokus kat situ..

    ReplyDelete