Monday, October 29, 2012

Sudah 6 Bulan



Anak dara saya Ainna Najihah sudah 6 bulan! Inilah baby saya yang saya hampir kehilangan sebab Placente Previa 4 tu. Inilah baby yang saya doakan semoga dapat lahir dengan sempurna. Alhamdulllah! Syukur..

Ainna sekarang dah 6 bulan menyusu badan. Selama 6 bulan cuma demam 2 kali. Sekarang tengah sibuk menyembur dan jelir lidah. Eee..rasa macam nak tarik lidah sebab cute sangattt.!! ^^. 

Ainna ni tak suka baring tau! kalau baring terus nangis. Haih!! Nak buat kerja kena tunggu dia tidur dulu. Kalau dia tidur lama sempat jugak habiskan kerja. Taaaaapi, kalau dia tido sekejap memang tak sempat nak buat apa pun! 

Tak sabar nak tengok Ainna boleh berjalan. Boleh temankan abang dia main. 



Lots Of Love,

2 comments:

  1. alhamdulillah... syukur baby membesar mcm biasa kan... :-)
    comel je...

    *pasal shaklee tu, saya dah beli & dah makan pun.. bersalin pada 22/10 baru ni... :-) InsyaAllah.. lenkali jika saya nak beli vit lain, saya inform yer... mmg produk shaklee ni bagus :-)

    ReplyDelete