Wednesday, October 24, 2012

Segmen : Tambah Follower Banyak-banyak

Fuh...lama tak join contest -contest macam ni. Sibuk konon dengan kerja! * tangan di dada mata ke atas .Tengah-tengah blogwalking tuh jumpa pulak blog ni tengah buat contest baekkk punya. So, tidak pikir panjang kita join ler..

 Jom, kita meriahkan lagi di SINI !!



Senang sangat syarat dia. Haa...copy paste aje header Yuyu. Ada syarat lain tapi sila lah ke blog Yuyu yer kawan-kawan! ^-^.

Ini jer follower saya yang tersayang!


Harap-harap lepas nih bertambahlah follower saya. Hahahahaha! OK bai!




Lots Of Love,

23 comments:

  1. done follow here :D #42 :DD
    tolong follow back eyh >,< tengs :D

    dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  2. dri segmen y sme :) http://heartstringsrilakkuma.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yg sama
    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  4. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ha.... tambah lagi sorang follower. Memang banyaklah follower :)

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sama. follow sini

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama

    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. #48..balas kunjungan disini..tQ juga sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal..

    kunjung balas...
    done folow ur blog

    tq :)

    ReplyDelete
  9. TQ for join this segmen.. sory sebab baru sekarang sempat blogwalking.. senarai blogger yang join sudah di list kan.. jemputlah singgah ke blogger2 yg lain.. anyway, yuyu done follow sini.. :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama done follow back

    ReplyDelete
  11. dr segmen sama http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    btw, jom join my 1st GA :)
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  12. membls kunjungan follow u back..nice blog!

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg same
    tq follow me..follow you back sis

    ReplyDelete
  14. follow sini dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. salam ziarah.Dari segmen CikYuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  16. Salam , dari segmen sama . sudah follow anda . harap follow sy balik
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

    ReplyDelete
  17. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    sy follower yg ke 130 :)

    ReplyDelete
  18. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. dah follow awak~ hehe
    jangan segan jangan silu..jom follow blog cik siti k ;)
    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    salam berfollower buat sumer ;)

    ReplyDelete