Thursday, October 25, 2012

Sambungan Entry: Buasir Oh Buasir

Oh, Oh! Berblogwalking di belog sendri baru pasan entri aku yang ini, tergantung lak! Rupanya ada yang tanya kesudahan nya ya! Maafkan saya! 

Selepas bersalinkan Ainna tu, tetiba buasir aku dah takde! Doc bagi appointment selepas 6 bulan tapi haram aku nak pegi. Yelah, dah ok buat apa nak pegi kan?kan?

Tapi, fobia pada buasir tetaplah ada. Seb baik aku memang pengguna Shaklee. So, aku just amik supllement Alfalfa atau Ostematrix untuk menghilangkan sembelit aku. Dan, Alhamdullilah, sekarang aku dah tak sembelit dah. Natural Call tuh senang aje masuk toilet! Kalau takk...nak masuk toilet pun rasa seram nyahhhh!! 

Ada lagi ke yang ada masalah yang sama? Sila klik SINI yer!! 





Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment