Wednesday, October 24, 2012

Penangan Notes II.


Sekarang jarang dah kita nak lihat orang pakai henpon besar gedabak cam dolu-dolu. Even, budak sekolah sekarang pun henpon dah canggih-manggih kan!. Erm..dulu aku eksyen taknak pakai henpon nipis-nipis nih padahal aku takde duit nak beli. Hehe.

Pastu, sorang-sorang budak opis aku menayang henpon canggih-canggih. Yang paling ramai pakai Blackberry. Aku pun taknak kalah lah. Last-last aku sambar jugak Samsung Notes , masa tuh baru kuar. Memang dah lama aku usha henpon tuh. Sejak kuar tibi memang asik angaukan henpon Notes. Akhirnnya berada di tangan. Haha. Seronok !!

OK.sebenarnya bukan nak story pasal ini.

Nak citer pasal laki aku.

Rupa-rupanya dalam diam laki aku nih nak jugak henpon canggih. Sebelum ni, dia pakai henpon Sony Cybershot aku. Itupun dah nazak dah. No 9 tak boleh tekan! Nak top up kena transfer dari orang lain. Daif tak daifnya!

Macam biasa laki aku amik aku dari tempat kerja. Dalam perjalanan balik rumah. Sebelum tuh aku call henpon dia tapi lambat sangat nak jawab. Dah tuh, aku pun tanyalah.

" Apesal lambat angkat telepon?"
"Owh..abang cari pen Notes 2 abang tak jumpa.." dengan muka selamba dia jawab.

Aku dah keriut muka. Banyak duit orang tua ni beli Notes 2. Nak buat surprise ke?

" Hah!! Mana mana Notes 2 abang?? Nak tengokkkkkk"", excited giler macam lah henpon tu dapat ke aku.

"Nah, Notes 2 abang",



Opocot Ngko!! huhuhuhu


Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment