Saturday, July 14, 2012

Penapis Air Kami

Salam.

Sejak consume supplement shaklee ni, aku banyak giler minum air. Berliter-liter! Mana taknya tekak asyik dahaga aje. Makan pun jadi kurang sebab dah kenyang minum air. Secara tak langsung boleh lah kurus.:-)

Nak dijadikan cerita, water heater aku dah rosak. Jadi, kena guna cara lama lah nak panaskan air. Pakai cerek air!  Dah tu jadi satu keje pulak sentiasa nak panaskan air nih. Kalau time malas, memang takde sapelah nak tolong jerang air untuk buat stok.



Pastuh, yang tak best nya, bila minum air rasa tak sedap ajew.Rasa macam berkarat. Tak best tekak aku meminumnya.  Aku dah lah minum air banyak. Choi betullah..

Kat opis, bercerita lah dengan kengkawan. Sorang kawan aku lak propose water filter ni. Jadi,selepas diskus ngan abah ngan pikirkan kesihatan keluarga makanya aku pun setuju nak amik water filter Coway. Harga pada aku berbaloi dengan kualiti dan servis yang diberikan. Jadi, untuk famili especially yang ada anak-anak kecil elok korang amik water filter nih. Dijamin kebersihannya. :)








Lots Of Love,

2 comments:

  1. Air kalau tak guna penapis rasa cam air karat...Cantiknya water filter tue...

    ReplyDelete
  2. mcm mahai je filter ni... lain dr yg lain :-)

    ReplyDelete