Thursday, April 12, 2012

Almost done, mommy!

SALAM


Kandungan dah masuk 36 weeks dah as per Baby Gaga's Ticker. :D. Masih memikirkan sama ada nak normal ataupun ceasarian. Ikutkan hati memang nak operate aje sebab dah tak larat nak bawak badan .Tido pun kurang sebab tak selesa. Aku pun dah standby segala jenis supplement untuk orang beranak ceasar nih so , takdelah susah masa berpantang nanti. Ada orang kata operate kali kedua lebih sakit dari kali pertama. Aku bayangkan mesti sakit dekat tempat jahit kan? Mesti rasa ngilu yang pedih sangat. Ngeri pulak!! Tapi,masa aku kat hospital tengok mak-mak yang operate hari 2 dan 3 dah ok dah. Ada tuh jalan pun dah laju. Huhu

Kalau normal pulak, kena tunggu sampai sakit. Which is aku paling takut sakit nak beranak nih. Ngeri aje bila dengar cerita kawan-kawan. Dalam masa yang sama, ada juga rasa nak cuba rasa sakit bersalin normal tapi...tapiii...aku takutttt...:((.

Ermm..memang pening nak decide nih. Kalau nombor 2 nih konfem baby girl memang rasa nak tutup kedai tapiiiii...we never now what happen in future right?. Kang bila anak-anak dah besar mulalah nak tambah lagi anak. Selalunya kalau ceasar nih doctor advise boleh 3 kali aje.

P/S : Tunggu next scan lah baru decide, skang aku buntu siottt..

Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment