Friday, March 9, 2012

Rindu serindu-rindunya….

Salam u olls,

 imagescomey lak penguin nih yer dok!bako kangg!

Kononnya tak nak menangis sepanjang holiday kat sepital nih. Tetapi, akhirnya beta tewas juga. Uwaaa…Mengalir air mata ngan taik mata sekali dengan hingus2 skali disebabkan seorang budak nakal. I miss my Adam Nuqman sooo muchh laa.!!

Jap, amik tisu nak buang hingus nih.  Stroottttt. Sengau lak sore merdu beta. Huhu. Ok, sambung merepek.

Kol abah dia tak berangkat pulak. Ayaq mata dah bergenang nih. Kol dekat sejuta kali punnn tak berangkat. Kalau join Sejuta Money Drop, sure beta dah menang. Hakk tuihhh!!. Pastuh letih mendail, dok nanges lagi. Sambil tahan bunyi takut jiran katil sebelah dengar kang. Jatuh ego beta!! Haha

Perut lak lapar, makan sambil nangisler. Muka dah macam budak kena buli. Tersedu-sedan makan nasi. Seb baik hingus tadak. Kalau tak jadi kuah. Habis nasi, baring jap, kunun nak tido lah kan. Otak ni dok teringat Adam lagi. Bukak pulak video dia dalam handphone nih. Lagilah aku bantai melalak dalam diam. Seksa woo melalak tanpa suara nih.

Dah tak leh tido lak, try kol sekali lagi. Yeayyy…dapat cakap ngan hero kita. Buat video call kasi puas hati. Tapi, sombong btol anak teruna aku nih. Tak nak cakap ngan ibu pun! Takpelah, janji ibu leh tgk muka Adam jadilah. Barulah ibu boleh tido malam nih. :)

Nanyte. Nak tido lah nih. Baby dalam pewot pun rindu jugakkk…

No comments:

Post a Comment