Thursday, March 8, 2012

Dah seminggu

Salam u olss,

Dah seminggu berkampung di Hospital Selayang. (T____________T). Bosan juga kekadang. Nasib baik ada laptop dan P1 nih, dapat jugak menghilangkan bosan.

Baby update: 31 weeks plus

Transverse lie- Maknanya baby dalam kedudukan melintang. Kepala sebelah kanan, kaki sebelah kiri or vice versa. Hmmm.no wonder saya tak boleh tido mengiring. :(

Doctor juga kata darah kurang. Patutlah saya rasa penat  semacam. Baru lepas makan pun kite akan rasa penat dan mengah. Nak duduk mengadap laptop ni boleh rasa sakit montot. Sebab terlampau berat kot. Mulalah rasa pedih montot tuh. Huhu.

Banyak dugaan nak melahirkan second baby nih. Takpe, I believe there is miracle between what happen kan. Saya dah redhoooo…

oklah, dah ngantuk nih. Tunggu nurse round amik BP then baru leh tido. Sebab selagi nurse tak round dia tak tutup lampu. Saya lak tak leh nak tido kalau cerah dan silau. Uhuk uhuk

No comments:

Post a Comment