Monday, December 12, 2011

How to enjoy your pregnancy.

Salam u olss,

Kalau nak citer pasal enjoy mestilah yang seronok kan? Ada ke yang enjoy tapi tak seronok? Tak betul namanya tuh.

Setahun lepas, bila lihat orang peknen , aku pun rasa nak peknen sekali. Biasalah kalau masa peknen rasa muntah-muntah dan mual-mual . Dah tuh macam mana nak enjoy kan? :-)

Oh, aku biasanya take a positive way. Benda yang seronok kita cuba tukar jadi seronok. Kalau aku, biasanya :-

1> Shopping – Shopping adalah satu kegemaran orang perempuan. Aku suka tengok baju peknen yang comel-comel. Bila kita beli dan pakai, of coz rasa comel jugak!! Kan?kan?

2> Layanan – Biasanya di opis aku selalu dapat layanan baik dari teman-teman. Kekadang mengade-ngade jugak. Nak mintak tolong pun senang. Dimanjakan kita lebih-lebih. Opis mate aku sangat sweet~ Uups, lupa, si suami juga antara orang yang selalu beri layanan kelassss..

3> Seksis – Orang kat perempuan seksis ada aura sendri. Aku pulak selalu perasan diri seksis. Berdiri lama-lama depan cermin sambil tengok perut yang semakin membesar.

Last but not least, always enjoy your life. Even you sakit pun kalau boleh enjoyyy..haha

No comments:

Post a Comment