Sunday, October 16, 2011

Berhibernasi

Salam,

 Hampir sebulan lebih agaknya aku berhibernasi dari dunia blog ni. Alhamdullilah, syukur ke hadrat Ilahi kami bakal dikurniakan seorang lagi cahaya mata. Adam Nuqman pun dah besar. Dah tiba masa untuk dia belajar menjadi seorang abang kan?

Well, nak cerita pasal pregnancy kali ni. Sangat memenatkan aku. Tak seperti Adam dulu. Balik dari keje aku dah lembik. Mual, loya kurang selera makan jangan cerita lah. Aku rasa berat aku pun lebih menurun dari masa aku brdiet dulu. ekekekeke!

Kalau tengok dari simptom2 pregnancy kali ini, aku agak baby boy jugak. Fuh..fuh..

Lots Of Love,

1 comment: