Thursday, October 7, 2010

Pak Lebai yang malang atau aku yang malang?

Ekceli , laptop ACER aku terkena sampuk oleh jin "Blue Screen". Bila aku nak update blog tetiba laptop kena sampuk jin "Blue Screen".Jadi, terpaksa aku restart laptop 2-3 kali. Mak fedup occay.Last-last aku mintak tolong member format kan laptop nih tapi masalah blue screen tetap ada. Ditambah lagi dengan Maxis Berukband yang toot..toot..toot ( terpaksa di potong atas sebab-sebab tertentu). Makanya, aku pun jadi malas nak update blog .Jadi kesimpulannya, sebab itulah aku nih lama tak update blog.Huhu~

Malam nih pulak,nak taip panjang-panjang mata pun dah layu.Dari tadi asyik blogwalking cari info pasal HERBALIFE.Aku nak turunkan berat badan dalam 20 kilo. Tengok review macam ok aje. 75% macam nak rembat!! Ermm..masih dalam proses pertimbangan sebab harga nya yang agak mahal.Huhu.

Harggh...menguap lak !!Kena tido nih.Besok rasa cam nak pose ganti tapi kang takut malas nak bangun sahur pulak.Adehh..kadang-kadang niat aje lebih.




Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment