Friday, August 20, 2010

Jadi Burung Hantu

Adam takmo tido malam

Dah 2 hari aku kurang tido gara –gara Adam. Sangat sudah hati sehh.Kelopak mata pun rasa cam kena gam aje.
Adam kerap terjaga malam and then dah tak mahu tido semula. Biasanya kul 1-130 pagi dia akan bangun.Kekadang dia jaga sebab berak, tap I kekadang tuh takder per-per pun dia bangun. Pastuh, dah terjaga aku dah basuh berak ngan tukar pampers tak mo jugak dia tido

Kekadang aku pura-pura wat tido supaya dia rasa bosan dah tido tapiiii….

Uhuk uhuk uhuk

Nape dia nak main jugak. Dia tarik rambut aku lah, dia cucuk lubang hidung lah, dia hempap badan aku lahh..
Macam nak ajak main jerr..

Adus sayang , ibu kena work besok, ibu takleh main ngan Adam tengah-tengah malam camnih.Besok ibu kena bangun awal . Dahlah kat tempat keje ibu takder chance langsung nak rehat.

Adam tak kesiankat ibu ke cayang??

Hah!! Tak cayang?
Lau tak cayang ibu nak terjun bangunan lah camni! Boleh idak? Huhuhu


Aduhh..caner nak buat nih?? Takkan nak bagi ubat tido lak? Muahaha
Kang lansgung tak bangun Si Juntai aku nih

Kita tengoklah lagi seminggu camne? Kalau Adam nih takmo tido jugakk..
Terpaksalah aku jadi Zombiee..HAHAHA

Boleh ke jadi Zombie nih errkk..
Taklah, kalau berterrusan camni aku pun tak tabu nak buat apa sebenarnye.HELPPPPP


Lots Of Love,

1 comment:

  1. Masa anak2 kecik dulu selalu cam ni...biasa le budak2 ada masa time tidonyer tunggang langgang...maybe siang2 dia tido banyak kot...akak dulu kalau jadi cam ni siang2 sibukkan anak2 sampai diaorg letih :-D

    ReplyDelete