Friday, July 9, 2010

Awek Puting Beliung

Nak citer pasal opis lagi.

Aku memang tak faham dengan perangai sorang minah nih.Emo giler!! Bila time dia tensen tak kiralah pasal boyfriend yang keliling pinggang atau disebabkan kerja,mesti dia akan emo.Bila orang tanya baik-baik dia jawab kasar-kasar!.Gua tahulah lu tengah emo tapi toksah nak tunjuk-tunjuk kat opis nih.

Last time dia kena marah dengan boss.Memang salah dia pun jugak.Mentang-mentanglah boss aku nih jenis cakap lembut dan handsome.Ya, memang bos aku handsome orangnya.Tapi aku tak bodek ye aku hanya mengakui kenyataan.

ok sambung marah balik,

Mentang-mentang bos aku tu baik, ko ingat dia boleh ikut semua cakap ko ke? Berani dia buat muka dengan boss aku!! Aku cukup tak suka orang yang kurang di ajar ni.Ko ingat sebab ko lebih tua dari kiteorang ko banyak lebih lah yerr.Hello?? Aku nih boleh kira senior ko tau!! Heh!!

Err, aku bukanlah marah sangat sebenornya cuma menyampah sikit aje. Sikit aje takpe kan? Padahal!!...


Lots Of Love,

No comments:

Post a Comment