Monday, May 24, 2010

Contest : Kasihnya Atuk

Salam u olss!!

Ermm, rasa-rasa macam dah terlalu lama aku tak join contest -montest nih.*suka ati aku jer nak buat wording sendwik kan?. Kebetulan tengah mood bercuti nih dan ada pulak gambar sesuai jadi patik berhasrat nak join ini contest.Contest Kasihnya Atuk oleh http://hatiberbunga.blogspot.com.

Adam tak boleh bercakap lagi tapi bakal memanggil atuknya sebagai To'ki aje. To'ki Adam ni papa kandung aku sendwik. Seorang yang caring ngan anak-anak ,lembut hati, mudah kesian tapi kalau time papa lapar mlalah macam singa.*ish, tak baek ngutuk ayah sendwik tau!! dosaaa...(>-<).

Jadi, gambar yang dipertaruhkan/diperjudikan/dipergamblinngkan adalah...*drum beat plissss

JENG JENG JENG..*kunun cam suprise lah





Lots Of Love,

1 comment:

  1. loving nya papamu itu, sue. hehe..

    ok. ok. dah terjah & dah lulus.
    good luck ye!

    tq sudi join contest ann. ;)

    ReplyDelete