Thursday, February 4, 2010

Bulk UPDATE

Salam u olls~~

Lama giler tak update sejak masuk tahun baru yer!! Dah masuk bulan Feb dah pun!! Ishh..sibuk sangat ke ? atau malas nye yang lebih? HAHA. Kita biarkan silent reader yang jawab!! ( ader reader ke blog gua nih??..huhu)

Bulk updatelah terus ye!!.Ekceli masuk tahun 2010 nih memang agak bizi ngan keje di opis. Macam setan!! Lagi-lagi nak dekat bonus dan PA nih. Manager semer bizi. Aku pun bizi gak! Bizi ape? Bizi body!! HAHA.Acah jer tuh. Bizi ngan daily task kat opis lah. Volume naik. Udah aku subcon pun masih tulang 4 jerat aku nih  tak cukup nak menyetelkan semua keje tuh. Tapi yang penting kol 6 sharp drebar sayang aku dah tggu dengan Kancil Willie kat Lobby. Hee..Tak paham? maksudnya aku balik sharp kol 6pm okeh!! "Punctual"lah sangattt~

Keje kat opis pun makin lama makin macam setan. Hari-hari rasa panas aje kat dalam. Biarpun derang switch on aircond sejuk macam kat kutub utara . Sebabnya hati ku bukan di sini lagi. Hati aku dok meronta hari-hari bila nak berhenti keje nih. Makcik dah buhsan taw!!

Ok, enuff pasal keje. citer banyak pun menyakitkan hati den jek!Adam skang ni kann...aduiiii ( mengeluh dulu nih!!..hehe). Bukan main susah dia nak tido malam taw!! Tido sejam jaga, kalau jaga sekejap takpe jugak.Ini tidak, dia tido sejam, dia jaga berjam-jam.Sampai aku memang rasa penat giler.Aku amik cuti satu hari sebab nak balas dendam pasal tak cukup tido!! Ganas siot..huhu! Aku rasa lah mungkin dia tido sekejap- sekejap tuh pasal dia selesema+batuk kot.Huihh..ubat batuk dia pun dah habis sebotol aku bagi dia makan but still not recover. Skang aku cuba bagi Adam makan madu tiap malam. Insya Allah! Madu kan penawar segala penyakit!. 

Ahlamak, Adam dah jaga.Baru je cakap!! chow dude!!

No comments:

Post a Comment