Saturday, October 10, 2009

Skin Problem si Adam Nuqman

Haluuuuu...ishh!! awat sunyi jek nih!! mana tuan ngumah!!
ni haa tuan ngumah baru buat open houseee..jemput!! jemput!! HEEE~


Alkisah nye, blog ni sunyi 2 menjak ni pasal aku sebok sket ngan Adam Nuqman nih!!

Memula dulu cuma pipi dia aje yg kena rashes nih, tapi skang dah hampir ke semer badan dah~dah gie check kat klinik kanak2 2 kali dah!! soang dok kate takder ape2 then bagi krim sapu, soang dok kata sakit kulit adam nih takder ubat!! huuu~ bukanlah takleh sembuh cuma amik masa lama sangat. Boleh sampai setahun ke 2 tahun gak arr..Kirenya sakit kulit cam Adam nih makan tahun gak arr nak sembuh * tak encem dah anak ibu nih..Aku ade gak tya ngan EN gOOGLE pasal kulit Adam nih!! tapi tak byk sht infonya.

Pengasuh Adam kata ( die org Klate..!!) sakit Adam nih sebab terkena kenan tapi bukan cam kenan yang badi tuh. Org Klate je yang panggil KENAN!! Dok ader kata kulit adam ngan biji lendir kat pale dia tuh berkaitan. Kalau baik salah satu maka baiklah semernya..

Dok suggest aku tukau susu!! Kami pun belilah susu ISOMIL nak bagi Adam cuba tapi Adam tak mo minum. Yelahh~~ susu tuh memang tak besh pun, ibu rasa pun tak besh Adam . Takpe ibu faham..hehehe

Adam Oh Adam..!! Ibu ngan Abah akan USAHAKAN supaya kulit Adam kembali cam biase errk!!CHAIYOKKKK..

No comments:

Post a Comment