Tuesday, October 27, 2009

CONTEST::MY FUNNIEST BABY

Hee, askum!! (segan jer rasa!! maklumlah ini pes try nak join contest nih) selama ni dok usha aje.nak join takde plak gmbr Adam yg menarik. Kebetulan untuk contest nI mmg ada gambar Adam yang kelaKor.Heeee!! So, ehem! ehem..HERE WE GOOO!!Upss..BISMILLAH duluu..




BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)

Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun

Kategori A : baby gurl

Kategori B : baby boy

Hadiah :-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop - 1 helai baju baby bagi setiap kategoriSponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre

Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop


Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
Sponser 1 : Babyumishop (
http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (
http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (
http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..



Nama saya: Adam Nuqman Bin Abdullah

Umur saya: 5 bulan

Saya nak story pasal sponsor lak!! UnTuk contest nih ada 3 sponsor tau.Meh citer satu-satu bagi semua FAHAMMM!! Tinge kasi bukak mulut kasi tutupp..heee!

SPONSOR 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Dalam blog ni dia jual macam-macam barang untuk baby dan para ibu.Bak kata Astro macam-macam ada!! Ada diaper clotch( yg ni tak penah pakai pun, mebi harus di cuba.), set herba untuk ibu bersalin ,tupperware pun ader taw!! Bagus2..ailikee!! Senang sebab dah tak payah nak singgah byk2 blog, satu blog dah ader semua skalik.!!

SPONSOR 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Haa..yang ini plak jual baju untuk kanak-kanak lelaki dan pompuan!! Untuk ibu-ibu jgn risau sebab baju untuk kaum ibu juga ada dijual..MANTOPS AHH!! Usha hege pun leh tahan.Majoriti hege less than RM50!! boleh arr budget!! : )) ) ).Owhh...ECPI pin ader lah..cantekk

SPONSOR 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

Blog ni plak lebih pada barang2 kesihatan untuk kaum ibu majoritinya.Saya tertarik lak ngan JUS MATE 5 tuh. Almaklumlah, perut nih dah muncittt. Nak gaklah cuba ye dak!!

No comments:

Post a Comment