Monday, September 14, 2009

My Village

Last weekend kiteorg balik Kuala Selangor.sejak pose nih belum penah berbuka ngan mak mertua lagi jadi weekend nih pakse abg balik kampung!!klu tak dipakse alamatnye raye nanti baru nak balik!! nak jadi anak derhaka kah?? aku takmooo!!



alkisahnye kampung laki aku ni terletak ditengah sawah nan hijauu!! sayup mata memandang.pes time aku dtg kampung nih memang rasa best!! almaklumlah kita nih kan duk bandar.jadi jaranglah tgk padi-padi nih semer.




ni permandangan dr tepi umah .



yang ni plak kalau tak silap kat belakang umah.


yang nih kat tepi umah.



ni pokok Sukun.Mak mertua aku banyak tanam pokok-pokok buah kat kampung.Macam-macam ada.!!

ni pulak kire macam terusan lahh..mak mertua aku citer, masa laki aku kecik2 dulu dia suka mandi kat sini ngan dik beradik dia!!.huuu.agaknya kat sini kot dia belajo berenang!! asik amik gambr pemandangan je, umah kampung tuh aku lupa plak nak amikk..heee..terpesona ngan sawah menghijauuu..

No comments:

Post a Comment