Saturday, August 22, 2009

Salam Ramadhan

Nampaknye tahun ini adalah tahun pertama kami ber"ramadhan" bersama Adam.Puasa yang pertama kami bertiga berpuasa di rumah Mama. Kalau ikut kan hati agak malas aku nak berkemas kemas beg baju dan segala tapi..mengenangkan last week kiteorg tak balik jadi minggu nih kena gak arr balik kan?kang majuk lak org tua tuh ..heee
Kebiasaanya mama memang berniaga di bazar Ramadhan setiap kali bulan pose. Tahun nih pun samelahh..

Inilah mama aku tuh tengah cebok wat kuih .yang aku lak tgh cebok nak mengambil gambar. muda tak mama? hehe..



ini lak view kat luar rumah.penuh dengan kuihhh...mama ader 2 pembantu indon tolong dia tetiap hari.


yang ni plak salah satu kuih yang dia jual.Nama kuih nih Kuih Bakar.Mama memang banyak jual kuih dari Pantai Timur aje.Dah nama pung orang Ganuuu..hehehe


No comments:

Post a Comment