Saturday, August 15, 2009

Kerak Kepala

kepala Adam ada kerak. geram aje aku tengok.rasa nak kuis kasi hilang semer tapi shian plak kat Adam.Takut dia rasa sakit. Patutlah bantal dia tido selalu macam ader bau.Rupanya dari kerak tuhh..Ishh..kenan buang cepat nih!!aku letak bby oil yang kaler ungu kat kepala dia.then, gosok2 sket. masa mandi kan dia aku syampoo bagi buang kerak tuh. Ermm..nmpk macam dah kurang sket. Masa memula lahir takdr pulak kerak tuh, skang baru nak ada

aku search lah Google cari info sket pasal kerak kat kelapa baby nih. Rupa2nya itu adalah hormon ibu masa dalam kandungan dulu.Lelama benda tuh akan hilang sendri..Tapi aku rasa kalau tak di ubat takkan lah nak hilang sendri .kalau nak hilang sendri pun mebi amik masa yg lama kan??

No comments:

Post a Comment