Wednesday, July 8, 2009

Cushion Adam

Baru tadi dapat parcel dari BBSTORE,COM. Semalam aku beli barang secara talian dari blog ini. Saja nak cuba macam mana rasa soping online~.

Aku beli Head Support Cushion untuk Adam sebab bila dia tido selalu kepala nak toleh ke kanan. Kepala dia pun dah pipih sebelah kanan dahh..Mintak2 dah besar nanti tak nampak sangat.

Haaa...inilah dia Adam tido pki kusyen yg aku baru beli tadi.Mulanya ingat kan besar kusyen skali bukak kecil aje.Tak sampai seploh menet dah terkeluar kepala dari kusyen tuh.Itulah Adam nih tido buas sangat..

No comments:

Post a Comment